İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: tören

Mrt

Şanlı tarihinizin en önemli günlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 108. yıl dönümünü ilçemizde ve okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutladık. Okulumuzda düzenlediğimiz törende öğretmen ve öğrencilerimiz konuşma, şiir ve türkülerle Çanakkale ruhunu yaşatmaya çalıştılar.

Bize bu cennet vatanı bırakan başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi yad ettik, ruhları şad olsun.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY tarafından yazılan, Milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlık savaşımızı ölümsüzleştiren eşsiz bir eser olan İstiklal Marşı'mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. yıldönümünü kutlu olsun. Anma törenimizi okulumuzda görevli öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdik. "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" diyen şairimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Ülkemizin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemak Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerleyen AYAL Öğretmenleri başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Beylikdüzü Belediye Başkanımız sayın M.Murat ÇALIK'ın okulumuzu ziyareti ile başlayan kutlama etkinliklerimiz, akşam konferans salonumuzda öğretmenlerimizden oluşan koronun şarkıları ile şenlendi.

Okul müdürümüz sayın Makbule KORKMAZ ve Okul Aile Birliğimizin değerli üyelerinin katkıları ve emekleri ile düzenlenen yemeğimizle yorgun ama mutlu bir gün geçirmenin huzuruyla günümüzü sonlandırdık. Maddi manevi yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimizle.

Kas

Çok kısa bir zaman diliminde bağımsızlık ve özgürlük yolunda birçok Dünya ülkesi ve liderine ilham kaynağı olmuş, ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84.yılında ilçemizde ve okulumuzda düzenlenen etkinliklerle yad ettik. Hiç bitmeyecek sevgin kalbimizde, her daim izindeyiz Ata'm!

İlçemiz tören alanında başlayan anma etkinlikleri, okulumuz bahçesi ve konferans salonundaki etkinliklerle devam etti. Nermin Turan Samar, Sinan Gül, Serkan Gül, Burhan Korkmaz, Cansu Kulalar ve Özge Kurtuluş öğretmenlerimizin rehberliğinde programlarda görev alan öğrencilerimize teşekkürlerimizle.

Kas

Onsuz geçen 83. Kasım'da hala özlemi dinmeyen, tüm dünya liderlerinin örnek aldığı eşsiz asker ve devlet adamı, unutulmayan ve unutulmayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, okulumuzda yaptığımız tören ve etkinliklerle andık. İlçe Çelenk Töreni'nden sonra okulumuz bahçesi ve konferans salonumuzda Matematik zümremizin hazırladığı anma programını gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizle.

Kas

Ata'mızın "Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir." diyerek Cumhuriyeti ilan etmesinin üzerinden 89 yıl geçti. Bu mutlu ve gururlu günü, onu yaşatacak ve yükseltecek olan gençlerimizle hem okulda yaptığımız etkinliklerle hem de ilçe kutlama etkinliklerine katılarak kutladık.