Belediyemizin Çevre Şenliği'nde Ödül Aldık

Belediyemizin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8.'si düzenlenen Çevre Şenliği kapsamında düzenlenen yarışmalara Resim dalında katılan 10C sınıfı öğrencimiz Helin İNCEOĞLU ilçe 2.'si oldu. 3 Haziran 2022 Cuma günü Yaşam Vadisi'nde düzenlenen tören ile ödülünü alan öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirilen ve çevre değerlerinin esas alındığı yarışmada, ilçede öğrenim gören öğrencilerin dikkatlerini ilçenin doğal değerlerine ve çevre sorunlarına çekmek amaçlanıyor. Bunun yanı sıra sorunların çözümü noktasında yapılabilecek çalışmaların farkında olmalarını sağlamak ve öğrencilerde çevre sevgisi, çevre bilinci, çevre duyarlığının oluşmasını sağlamak amaçlanıyor.

Onların gözünden çevre ile ilgili konuların (hava kirliliği, su kirliliği, gürültü kirliliği, geri dönüşüm, doğal kaynakların azalması, yenilenebilir enerji, küresel ısınma vb.) pastel boya resim, resim, afiş, fotoğraf ve mektup yolu ile dile getirmelerini sağlamak ve öğrencilerin iletişimlerini, sanatla bağlantılarını, dilimizi kullanmalarını ve geliştirmelerini sağlamak hedefleniyor.

04-06-202204-06-202204-06-202204-06-2022

Yayın: 05.06.2022 - Güncelleme: 05.06.2022 00:20 - Görüntülenme: 913