Etiket Sonuçları: Gezi

3-11 Aralık 2022 Tarihleri arasında gerçekleştirilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap fuarına 9 Aralık 2022 Cuma günü sabahçı ve öğlenci gruplarımız ve 11 öğretmenimiz eşiliğinde gezi düzenleyerek öğrencilerimizi kitaplarla buluşturduk. Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle katılım sağladığımız fuar yorucu ama bir o kadar da memnuniyet verici oldu.

8 Aralık 2022 Perşembe günü profesyonel turizm rehberi anlatımında idarecimizden Md.Yrd. İbrahim Tulpar, Öğretmenlerimiz Burcu Tözün, Cansu Kulalar, Erhan Çevik ve öğrencilerimizle yaptığımız "Tarihi Yarımada" gezimizde Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi, Gülhane Parkı, Yerebatan Sarnıcı ve Hipodrom Meydanı'nı gezerek tarih bilgilerimizi yeniledik.

Yılın yorgunluğunu atmak üzere 1 Haziran 2022 Çarşamba günü yaptığımız Vialand Tema Park gezimize, Md.Yrd. Günay YILDIZ ile öğretmenlerimiz Burcu TÖZÜN ve Sekan GÜL rehberliğinde katılan 157 öğrencimiz, günü doyasıya eğlenerek geçirdiler.

Ara

Salgın sürecinde tüm aktivitelerin iptali hepimizi deyim yerindeyse paslandırdı. Bu pası atmak için yazdan kalma bir günü değerlendirmek üzere Md.Yrd. Leman hocamız başkanlığında Servet, Deniz ve Sevdenur hocalarımız eşiliğinde 41 öğrencimizle Kemerburgaz Ormanı'nda gençler için çeşitli aktivitelerin yapıldığı Forest İstanbul'a gezi düzenledik.

Gün sonunda öğrencilerimizin yüzündeki memnuniyet, yükseklik korkusu olan bazı öğrencilerimizin bu korkularını aşmaları bizleri de mutlu etti.