Yılın yorgunluğunu atmak üzere 1 Haziran 2022 Çarşamba günü yaptığımız Vialand Tema Park gezimize, Md.Yrd. Günay YILDIZ ile öğretmenlerimiz Burcu TÖZÜN ve Sekan GÜL rehberliğinde katılan 157 öğrencimiz, günü doyasıya eğlenerek geçirdiler.

Ara

Salgın sürecinde tüm aktivitelerin iptali hepimizi deyim yerindeyse paslandırdı. Bu pası atmak için yazdan kalma bir günü değerlendirmek üzere Md.Yrd. Leman hocamız başkanlığında Servet, Deniz ve Sevdenur hocalarımız eşiliğinde 41 öğrencimizle Kemerburgaz Ormanı'nda gençler için çeşitli aktivitelerin yapıldığı Forest İstanbul'a gezi düzenledik.

Gün sonunda öğrencilerimizin yüzündeki memnuniyet, yükseklik korkusu olan bazı öğrencilerimizin bu korkularını aşmaları bizleri de mutlu etti.

Kas

Onsuz geçen 83. Kasım'da hala özlemi dinmeyen, tüm dünya liderlerinin örnek aldığı eşsiz asker ve devlet adamı, unutulmayan ve unutulmayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, okulumuzda yaptığımız tören ve etkinliklerle andık. İlçe Çelenk Töreni'nden sonra okulumuz bahçesi ve konferans salonumuzda Matematik zümremizin hazırladığı anma programını gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizle.

Kas

Ata'mızın "Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir." diyerek Cumhuriyeti ilan etmesinin üzerinden 89 yıl geçti. Bu mutlu ve gururlu günü, onu yaşatacak ve yükseltecek olan gençlerimizle hem okulda yaptığımız etkinliklerle hem de ilçe kutlama etkinliklerine katılarak kutladık.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yafes BAKIRCI ve Şube Müdürümüz Sayın Murat DELEN, 18.10.2021 Pazartesi günü okulumuzu ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediler. Teneffüste öğretmenlerimiz ile de görüşen müdürümüz sayın Bakırcı, genel durum değerlendirmesi yaparak öğretmenlerimizin sorularını yanıtladı.

Ziyaretlerinden dolayı müdürlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Riskinin Azaltılması Günü sebebiyle okulmuzda Afet Tahliye Tatbikatı gerçekleştirdik.

Eyl

2021-2022 Eğitim öğretim yılı okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kurulu 1.Dönem toplantısını 28.09.2021 Çarşamba günü saat 19.30'da komisyon üyelerinin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi. Okul Rehber öğretmenimiz Servet ABLAY koordinatörlüğünde sınıf programları ve öğrenciler hakkındaki planlama ve değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Eyl

21-26 Eylül 2021 Tarihleri arasında Atatürk Hava Meydanı'nda bu sene 4.'sü düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline,  Covid-19 Tedbirleri kapsamında Md.Yrd. Günay YILDIZ gözetiminde 23.09.2021 Cuma günü öğrencilerimizle katılım sağladık. Gençlerin geleceğe bakışını değiştiren, ufkunu açan etkinlikleri yakından inceledik. Gezi sonunda yüzlerdeki yorgunluğun yanında  gençlerin memnuniyeti ve mutluluğunu görmek her şeye değiyor.

Eyl

2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1.dönemi itibarıyla okulumuzda özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimize verilecek eğitimin planlanması amacıyla, okulumuz rehberlik ve psikolojik danışma öğretmeni Servet ABLAY koordinatörlüğünde 23.09.2021 Perşembe günü saat 19.00'da online olarak sınıf öğretmenleri ve idarecilerimizin katılımlarıyla öğrenci bazında Bireyselleştirilmiş Eğitim Planlamaları toplantısı yapılmıştır.

Eyl

Türk Hava Yolları ortaklığı ile Kabin Hizmetleri Memurluğu, Uçak Bakım Teknisyenliği ve Havacılık dallarında eğitim hizmetlerini yürüten Delta Havacılıktan Eğitim Daire Başkanı Kaptan Pilot sayın Mehmet UMUR tarafından 21.09.2021 Salı günü, sınıf sınıf tüm okul öğrencilerimize Konferans Salonumuzda seminer verildi.

Tüm öğrencilerimiz, sunum ve soru cevaplarla kaptanımızın verdiği eğlenceli seminer sayesinde Türk Havacılığının eğitim ve kariyer olanaklarını tanıma şansı buldu.

Ağu

2020-2021 Eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayan okulumuzun sosyal medya hesapları yenilenmiştir. Öğrenci ve velilerimizin güncel duyurulardan anında haberdar olabilmeleri için okul web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmelerini öneririz.