2023 Haziran Sorumluluk Sınav Programı

08-06-2023

Sınava Girmesi Gereken Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

Genel Bilgilendirme İçin Tıklayınız

ÇOK SORULAN SORULAR

*Sorumluluk sınavları klasik yazılı olarak yapılır.

*Sınav soruları, sorumlu olduğunuz sınıfta gördüğünüz tüm konuları kapsar.

*Sorumluluk sınavları her yıl okulun açıldığı ilk hafta EYLÜL ayı, 2.dönem başında ŞUBAT ayı ve okulun kapandığı son hafta HAZİRAN ayında olmak üzere yılda 3 defa yapılır.

*Sorumlu olduğunuz bir dersten geçmenin tek yolu; yılda 3 defa yapılan bu sorumluluk sınavlarına girerek en az 50 puan almaktır.

*Türk Dili ve Edebiyatı dersi "Zorunlu Ders" kapsamında olduğundan yıl sonu notu zayıf olursa; karne ortalaması 50'nin üzerinde bile olsa sorumlu olarak geçilir.

*Mezun olana kadar alttan gelen tüm sorumluluklarınızı bu sınavlara girerek temizlemeniz gereklidir. Aksi halde mezun olmuş görünseniz dahi diploma alamaz ve üniversite kazanmış olsanız dahi diplomanız olmadığı için kayıt yaptıramazsınız. Bu sebeple bilgileriniz taze iken sınavlara girip tüm sorumluluklarınızı temizlerseniz üst sınıflarda tekrar bu derslere çalışıp sınava girmek zorunda kalmazsınız.

Sınavlara girecek öğrencilerimize başarılar...

Yayın: 06.06.2023 - Güncelleme: 08.06.2023 09:22 - Görüntülenme: 550