Etiket Sonuçları: Program

20 Şubat Pazartesi günü öğleden sonra Öğretmenler Kurulu yapılacağından Sorumluluk Sınavları salı gününden itibaren başlayacaktır. Sabahçı öğrenciler 07.10-10.00 arası, öğlenci öğrenciler de 10.10-13.00 arası programdaki ilk 4 derslerini yapacaktır.

Kas

Çok kısa bir zaman diliminde bağımsızlık ve özgürlük yolunda birçok Dünya ülkesi ve liderine ilham kaynağı olmuş, ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84.yılında ilçemizde ve okulumuzda düzenlenen etkinliklerle yad ettik. Hiç bitmeyecek sevgin kalbimizde, her daim izindeyiz Ata'm!

İlçemiz tören alanında başlayan anma etkinlikleri, okulumuz bahçesi ve konferans salonundaki etkinliklerle devam etti. Nermin Turan Samar, Sinan Gül, Serkan Gül, Burhan Korkmaz, Cansu Kulalar ve Özge Kurtuluş öğretmenlerimizin rehberliğinde programlarda görev alan öğrencilerimize teşekkürlerimizle.